Autoverhuur Keulen

4.6 / 5

Gebaseerd op 805 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Keulen
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Keulen huurauto - reisinformatie

Cologne Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Cologne. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Cologne en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Cologne Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Cologne over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Cologne. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Cologne.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Cologne. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Keulen, een 2000 jaar oude stad in West-Duitsland die de Rijn overspant, is het culturele centrum van de regio. De twin-spires Dom van Keulen staat ook bekend om zijn vergulde middeleeuwse reliekschrijn en weidse uitzichten op de rivier, een herkenningspunt van hooggotische architectuur te midden van de gerestaureerde oude stad.

Keulen staat bekend om zijn 12 grote romaanse kerken - met name de majestueuze Dom van Keulen - allemaal op loopafstand van de historische oude stad. De universiteit is een van de oudste en grootste universiteiten van Europa. Twee zeer fascinerende steden aan de Rijn, 40 kilometer van elkaar verwijderd, staan voor altijd op gespannen voet. Beide steden, met hun exclusieve attracties en aanbiedingen.

In het huidige Keulen, na de bijna volledige verwoesting van de binnenstad tijdens de Tweede Wereldoorlog, is deze rijke en gevarieerde geschiedenis nog steeds veel aanwezig. Keulen is de zetel van een universiteit en de zetel van een rooms-katholieke aartsbisschop.

Een koud glas Kölsch wordt het best geserveerd in de eenvoudige en stevige lokale keuken van Keulen. Dat gezegd hebbende, verbergen enkele van de beroemdste gerechten zich in bloemrijke taal achter menubeschrijvingen, die zelfs Duitsers van buiten de stad niet begrijpen. We beschrijven zeven van de meest populaire lokale gerechten en vertellen je dat je het zou moeten proberen.

Bij de Cologne Beach Club in Tanzbrunnen krijg je gratis een adembenemend uitzicht op de kathedraal aan de overkant van de Rijn. De kleine strandhuisjes hebben alles wat je nodig hebt voor een ontspannen dag.

Het nachtleven van Keulen bruist en biedt voor elk wat wils met meer dan 70 clubs en hotspots voor feesten, van jazz, reggae en R&B tot techno. De eindeloze pubs, restaurants en brouwerijen verwelkomen gasten ook om te feesten. Geen enkele andere Duitse stad heeft zoveel pubs per hoofd van de bevolking als Keulen. De populairste bars en clubs van Keulen zijn Sonic Ballroom, Papa Joe's Jazz Bar

Een grote verscheidenheid aan autoverhuurbedrijven die goedkope autoverhuurdiensten aanbieden, maken het gemakkelijk om de auto van uw keuze te lenen. Autohuur is een goede keuze om te reizen omdat u geen wachttijd zult verliezen, zoals het geval is bij treinen en bussen. Voor toeristen die naar verschillende bestemmingen willen vliegen, kunnen taxi's kostbaar zijn.

Er is een treinstation tussen de twee terminals op de luchthaven en er rijden dagelijks treinen naar Keulen en andere steden. U moet weten dat treinen via Keulen naar Bonn moeten oversteken. Huurauto-gids is zeer nuttig voor de klant, de klanten kunnen onze website bezoeken of naar het livechatplatform komen waar onze deskundige agenten hen kunnen ondersteunen.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Keulen

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Keulen

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Keulen:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 19 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.7 (121)
  Vanaf $ 33 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 34 /dag

Kaart met huurauto locaties in Cologne

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Cologne.

Locaties in Cologne

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Cologne:

Andere autoverhuur locaties in Keulen

Wij bieden de volgende Keulen autoverhuur locaties

Huurauto Beoordelingen

9.6 / 10 Aantal beoordelingen: 103